Få mest ut av utstyret ditt med slanger og koplinger av høy kvalitet

Et lag er kun like sterkt som sitt svakeste ledd, og det samme gjelder for hydraulisk utstyr. Derfor er det viktig å ha slanger og kuplinger av høy kvalitet. På denne måten kan du være sikker på at du får mest mulig ut av ditt hydrauliske utstyr.

ProffTools dekker dine behov

I 2014 ble ProffTools AS skilt ut fra morselskapet for å fokusere på salg av verktøy, arbeidsklær, smøreolje og Hydroscand-produkter. Dette betyr at vi har lang erfaring med slanger og kuplinger, og vi er en leverandør og tjenesteyter du virkelig kan stole på.

Omfattende utvalg av slanger og kuplinger

Uansett om du er en håndverker, entreprenør eller privatperson, har vi alt fra høytrykks- til industrislanger som dekker dine spesifikke behov.

Hydraulikkverksted

I våre lokaler vil du også finne et Hydroscand-hydraulikkverksted hvor du kan få hjelp til pressing og montering av nye slanger.

Vakttelefon

For å sikre at du får bistand når du trenger det, har vi en døgnbemannet vakttelefon tilknyttet hydraulikkverkstedet. Har du et behov som virkelig haster, kan du ringe oss når som helst på døgnet.

Hvorfor velge produkter fra Hydroscand

01

Over 45 år i Norge

Hydroscand AS har operert i Norge siden 1978, og har i over 45 år montert og distribuert slanger og ledningskomponenter i hele landet.

02

Markedets bredeste sortiment

Sortimentet deres består av over 45 000 artikler. Dette betyr at du kan være sikker på at du finner akkurat det du trenger.

03

Omfattende dekning i Norge

Med over 40 forskjellige avdelinger i Norge, dekker de store deler av landet med den beste kompetansen du som kunde kan trenge.

Slanger og kuplinger

  • Demonterbare kuplinger

    Vi har produkter som SP 60° SETE, BSP Flat Face, Hylse, JIC 74° sete, rørplugg, SKL og mer. Disse anbefales for moderate trykk og der montering uten presser er nødvendig.

  • Flenser

    Dersom du skulle trenge flenser har vi flenshalvdeler, gjenge-/sveise-flenser og gjenge-/sveise-adaptere.

  • Hurtigkuplinger, svivler

    Vi har alt fra forkrommet messing og stål, til aluminium og syrefaste koblinger. Disse egner seg best for luft, svivel, vann, hydraulikk og CLS sentralsmøring.

  • Åndedrettsvern

    Fra støvmasker og filter til trykkluft og hel-/halvmasker, har vi akkurat det du trenger for å beskytte åndedrettssystemet ditt fra skadelige partikler og gasser.

  • Slanger

    Enten du trenger høytrykksslanger eller industrislanger, har vi akkurat det du trenger. Disse kan benyttes til alt fra damp, luft, olje, kjemikalier og drivstoff.

  • Kuleventil

    Kuleventilene fås i materialene messing, stål og syrefast med arbeidstrykk på opptil 1400 bar. De brukes hovedsakelig som avstengnings- og fordelingsventiler (høytrykk og lavtrykk).

  • Behov for noe annet?

    Vi har også flere typer ventiler som tilbakeslagsventiler, strupeventiler og sluseventiler, i tillegg til en rekke andre produkter.

Tilbake til menyen