Forbruksmateriell: Kjøp alt du trenger hos oss

ProffTools AS er din leverandør av alt fra sveisemateriell til verktøy, oljer, kjemi, maskiner og forbruksmateriell. Vi fører mange kjente merkevarer, og har alltid våre kunder i fokus. Det innebærer god kundeservice, kvalitetsprodukter og rask levering.

Kvalitetsprodukter

Vi er offisiell forhandler av følgende:

  • Arvid Nilsson: En partner som distribuerer høykvalitetsprodukter innen innfesting til industri- og byggebransjen. Blant deres produkter finner du blant annet tre- og byggeskruer, bolter, byggbeslag, plateskruer og forankringer.
  • Luna Group: Luna Group tilbyr markedets bredeste sortiment av verktøy og forbruksmateriell for profesjonelle brukere innen industri og bygg, og fungerer som et bindeledd mellom leverandør og forhandler.
  • Fluid Film: En unik lanolinbasert merkevare som beskytter mot korrosjon og brukes som smøremiddel over hele verden i en rekke bransjer.​ Blant deres produkter finner du antirustbehandling, kjede- og våpenolje, elektrospray, rustløser, smørefett, avfettingsmiddel og allsidig tyktflytende olje.
  • Gulf har over 100 års erfaring med utvikling av drivstoff og smøremidler og ProffTools AS er stolt av å kunne føre smøreolje fra en ledende ekspert innen fagområdet. Gulf fører fem typer smøremidler for ulike bruksområder: tyngre kjøretøy, industri, jord- og skogbruk, MC og person-/varebiler og marine. Hver smøretype er markedsledende når det kommer til ytelse og teknologi.


ProffTools AS har alt du trenger

For inspirasjon og oversikt over forbruksmateriell du kan bestille og kjøpe hos oss, kan du besøke nettsidene til produsentene og merkevarene ovenfor. Du er selvsagt også velkommen til å kontakte oss for mer informasjon ved å ringe 46 81 65 06 eller ved å sende en e-post til post@profftools.no.

to top

opp