Gass: Vi er din lokale gassforhandler

ProffTools AS er ikke bare din lokale leverandør av verktøy, arbeidstøy, smøreoljer og annet. Vi er også forhandler av gass fra Air Liquide Norge AS, en gassleverandør som leverer gass høyeste kvalitet og samtidig bidrar til et bærekraftig samfunn.

Valg av gasstype

Det er mange ulike preferanser og spesifikasjoner å ha i tankene ved valg av gasstype. Hvilket marked er det for og hvilke bruksområder? Og hva med produktlinjen, renhet og molekyler? Har du et gassbehov, kan vi skaffe det du trenger for deg. For å finne nettopp den gasstypen du er ute etter, kan du utforske sortimentet i katalogen til Air Liquide Norge AS. Ettersom vi er offisiell forhandler kan du også enkelt ta en telefon eller sende en e-post til oss, så hjelper vi deg gjerne med å finne rette gasstypen.

Bestill gass gjennom oss

Hos ProffTools AS setter vi kunden i fokus – alltid. Våre ansatte gjør derfor sitt ytterste for å sørge for at du får den bistanden du har behov for i prosessen med å velge, bestille og motta gass. Kontakt oss gjerne ved å ringe 46 81 65 06 eller ved å sende en e-post til post@profftools.no. Besøk oss også gjerne i Kongevegen 5 fra kl 07:00 – 17:00 på ukedager og fra kl 09:00 – 14:00 på lørdager.

to top

opp