Høytrykksvasker/service: Forhandler og servicepartner

ProffTools AS ble offisielt etablert som eget selskap i 2014, men har bransjeerfaring fra langt tidligere enn som så. Vi har en stor kundebase fra proffmarkedet, som håndverkere og entreprenører, i tillegg til privatpersoner som trenger utstyr til sine prosjekter.

Løsninger fra Kärcher

Blant våre produkter finner du høytrykksvasker fra Kärcher, verdens største produsent av rengjøringsløsninger. Dette er vaskere av høy kvalitet som er effektive og brukervennlige, i tillegg til å være ressursbesparende. Dersom du er ute etter en rengjøringsløsning som tåler en skikkelig rengjøringsutfordring, er dette et godt alternativ. Du kan lese mer om produsenten og produktene her.

Forhandler og servicepartner

Vi er stolte av å kunne kalle oss forhandler av Kärcher-produkter, og fører blant annet dampvasker, feiemaskin, høytrykksvasker, møbel- og tepperenser og støvsuger. Ikke nok med det, men vi er også et sertifisert Kärcher-verksted. Dersom du skulle ha behov for service kan du dermed bestille dette hos oss.

Kontakt oss i dag

Som kunde er du topp prioritet for oss, og vi strekker oss langt for å forsikre oss om at du får kvalitetsproduktene og servicen du fortjener. Spør oss gjerne om tips om du er usikker på hva slags produkt du trenger eller kontakt oss for bestilling i dag. Du kan nå oss på telefonnummer 46 81 65 06 eller ved å sende en e-post til post@profftools.no.

to top

opp