Kjemi: Kvalitetsproduktene du trenger

Er du på utkikk etter kjemikalier for rengjøring av utstyr, verktøy eller kjøretøy? Eller trenger du kanskje antirustbehandling eller rustløser? Vi har et stort lager med et omfattende sortiment, og det vi ikke har tilgjengelig bestiller vi selvsagt inn til deg.

Kjemiske produkter

Blant våre produkter vil du finne en rekke kjente merkevarer fra anerkjente produsenter. For å få et bedre innblikk i hva vi har tilgjengelig eller kan bestille til deg, er vi blant annet forhandler av:

  • Fluid Film: En unik lanolinbasert merkevare som beskytter mot korrosjon og brukes som smøremiddel over hele verden i en rekke bransjer.​ Blant deres produkter finner du antirustbehandling, kjede- og våpenolje, elektrospray, rustløser, smørefett, avfettingsmiddel og allsidig tyktflytende olje.
  • Nerta: En ledende produsent av kjemikalier for pleie og rengjøring innen blant annet bil og lastebilsektoren og rengjøringssektoren. De produserer i dag fire serier av profesjonelle rengjøringsprodukter som kan benyttes til alt fra bilvask til båtrengjøring, tank- og bulkrengjøring og rengjøring av tungt utstyr.
  • Luna Group: Luna Group fører et bredt sortiment av kjemiprodukter, som smøring, oljer, rustløsere, fett, pasta, metallbearbeiding, avfetting og rustbeskyttelse, og fungerer som et bindeledd mellom leverandør og forhandler.

Bestill hos ProffTools AS

For kjøp eller bestilling av kjemiske produkter kan du besøke våre lokaler, ringe 46 81 65 06 eller sende en e-post til post@profftools.no. Skulle du ha spørsmål, besvarer vi også gjerne disse. Vi ser fram til å høre fra deg!

to top

opp