Klær/vern: Din sikkerhet er vår prioritet

Ved å investere i riktig utstyr og arbeidsklær, får du en tryggere og sikrere arbeidshverdag. Som kunde hos oss er din sikkerhet vårt anliggende, og vi fører derfor kun kvalitetsprodukter fra kjente produsenter.

Mange farer på arbeidsplassen

Det er mange potensielle farer som venter både på arbeidsplassen og i hjemmet. Ved å benytte deg av hodevern, kan du unngå eller minimere skader tilknyttet fallende eller utstikkende gjenstander og varmestråling. Med hørselsvern beskytter en av de viktigste sansene du har fra potensiell skade, og øyevern kan forhindre at partikler, stråling og sterkt lys påvirker synet. Åndedrettsvern er kritisk for å unngå innånding av skadelig forurensning. Arbeidsklær på sin side har også som hensikt å beskytte deg ved å minimere risikoen for skade fra blant annet varme, kjemikalier, kulde og væske.

Alle typer klær og vern

Hos ProffTools AS kan du finne det du måtte trenge av arbeidsklær og/eller verneutstyr. Dette inkluderer blant annet:

  • Hodevern: Hjelmer, støtcaps, lamper og tilbehør.
  • Hørselvern: Øreklokker, propper, vern med elektronikk og tilbehør.
  • Øyevern: Vernebriller, ansiktsskjermer, sveisehjelmer og tilbehør.
  • Åndedrettsvern: Støvmasker, filter, trykkluft og hel/halvmasker.
  • Arbeidsklær: Synlighetsklær, arbeidsbukser, kjeledresser, arbeidsforkle, verneklær, kneputer, vernesko, arbeidshansker og mye mer.

For å finne nettopp de produktene du er ute etter, kan du se over sortimentet til Skydda.

Bestill klær og verneutstyr hos oss

For mer informasjon eller for å bestille, kan du ringe 46 81 65 06 eller sende en e-post til post@profftools.no. Besøk også gjerne våre lokaler i Kongevegen 5. Vi ser fram til å høre fra deg!

to top

opp