Maskin: Kvalitetsprodukter med lang levetid

Trenger du en slipemaskin, bor- og slagbormaskin, batterimaskin eller noe helt annet? ProffTools AS fører maskiner og verktøy fra kjente merkevarer, slik at du får kvalitetsprodukter med lang levetid og garanti. Uansett hvilken industri du trenger maskiner til, har vi det du trenger. Om vi ikke skulle ha det du er ute etter på lager, bestiller vi dette til deg med glede.

Våre merkevarer

  • Bosch: Bosch utvikler og produserer maskiner, utstyr og verktøy som er revolusjonerende og svært brukervennlige. Bedriften er ledende på verdensmarkedet og er anerkjent for sitt brede sortiment. For oversikt over produkter du kan bestille gjennom oss, kan du se her.
  • Milwaukee Tool: Milwauekee Tool er en bransjeledende produsent og distributør av bærbare heavy-duty elektroverktøy og tilbehør til profesjonelle brukere. De har kvalitet og nyskaping som høyeste prioritet, og nær 100 års erfaring innen elektroverktøybransjen. For oversikt over produkter du kan bestille gjennom oss, kan du se her.
  • Luna Group: Luna Group tilbyr markedets bredeste sortiment av verktøy og forbruksmateriell for profesjonelle brukere innen industri og bygg, og fungerer som bindeledd mellom leverandør og forhandler. For oversikt over produkter du kan bestille gjennom oss, kan du se her.

ProffTools AS har det du trenger

Uansett om du er elektriker, snekker, tømrer, bygg- og anleggsarbeider eller annet, vil du finne maskiner hos oss for de fleste bruksområder. Ønsker du å bestille maskiner eller trenger mer informasjon om hva vi kan tilby? Ring 46 81 65 06 eller send en e-post til post@profftools.no, så bistår vi

to top

opp