Slanger og kuplinger: Pressing, montering og verksted

Ildsjelene bak ProffTools AS har vært aktive innen bransjen i lang tid, men det var først i 2014 at salg av verktøy, arbeidsklær, smøreolje og Hydroscand ble skilt ut til et eget selskap. Det innebærer at vi har lang erfaring med slanger og kuplinger, og er en leverandør og tjenesteyter du virkelig kan stole på.

Hva vi tilbyr

  • Slanger og kuplinger: Hos oss kan du kjøpe eller bestille produkter fra Hydroscand, som har markedets bredeste sortiment av slanger og koblinger innen hydraulikk og industri.
  • Hydraulikkverksted: I våre lokaler vil du også kunne finne et Hydroscand-hydraulikkverksted hvor du kan få hjelp til pressing og montering av nye slanger.
  • Vakttelefon: For å sikre at du får bistand når du trenger det, har vi i tillegg en døgnbemannet vakttelefon tilknyttet hydraulikkverkstedet. Har du et behov som virkelig haster, kan du ringe oss når som helst på døgnet.

Velg ProffTools AS

Det er ikke uten grunn at håndverkere, entreprenører og privatpersoner som trenger utstyr til sine prosjekter kommer til oss i ProffTools AS. Vi er kjente for å sette våre kunder i fokus, og tilbyr derfor både produkter og tjenester vi vet du vil ha bruk for. Spør oss gjerne om tips om du er usikker på hva du skal velge eller kontakt oss for bestilling i dag. Du kan nå oss på telefonnummer 46 81 65 06 eller ved å sende en e-post til post@profftools.no. Husk at du kan nå oss hele døgnet om du skulle ha en akutt situasjon.

to top

opp