Tilhengere: Løsninger som passer alle bruksområder

Har du behov for tilhenger til transport av varer, maskiner, kjøretøy, fritidsbåt, verktøy eller annet? ProffTools AS er offisiell forhandler av tilhengere fra Ifor Williams. For deg innebærer det at du kan kjøpe den tilhengeren du trenger direkte hos oss her i Kongsvinger. Enklere blir det vel ikke?

Hvorfor Ifor Williams?

Ifor Williams Norge AS er en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg, og er hovedimportør av det anerkjente merket Ifor Williams Trailers. Sistnevnte har over 60 års bransjeerfaring, og er kjent for å produsere hengere av øverste klasse. Dette er tilhengere av høy standard med lang levetid.

Ulike typer tilhengere
Ifor Williams produserer en rekke ulike tilhengere, ment for å dekke utallige bruksområder innen ulike industrier. Noe som er felles for alle de ulike typene er kvalitetsmaterialene de består av. Noen eksempler på hengere du kan få kjøpt er:

  • Maskinhengere
  • Tipphengere
  • Hestehengere
  • Flathengere
  • Skaphengere

Vi er her for deg

Om du har spørsmål om de ulike tilhengerne vi fører, ta direkte kontakt med oss. Du kan nå oss på telefonnummer 46 81 65 06 eller ved å sende en e-post til post@profftools.no. Skulle du ønske å lese mer om de ulike tilhengerløsningene, kan du også finne mer informasjon på nettsiden til Ifor Williams.

to top

opp