Verktøy: Bredt sortiment og rask service

Vi har et stort lager av verktøy, og du er velkommen til å besøke oss for å se over vårt sortiment. Skulle det være slik at vi ikke har varen du trenger hos oss, vil vi selvsagt bestille denne for deg.

Stort verktøylager

Vi fører kjente merkevarer fra Bosch, Milwaukee, Kärcher og Teng Tools, for å nevne noen. Noe av det du kan finne hos oss inkluderer:

  • Elektroverktøy: Bor- og slaghammere, diamantteknologi, måleteknikk, skrutrekkere, sager, vinkelslipere, varmepistoler og mer.
  • Bilprodukter: Bremserørbeskyttere, bremserør, loddebolt, låseverktøy, bunnplugg og mer
  • Bygg: Bærehåndtak, fashøvel, fikseringstang, maskinvisp og mer.
  • El-artikler: Batterilader og -klemme, booster, induksjonsvarmer, strømaggregat og mer.
  • Håndverktøy: Fastnøkkel, smihammer, boltekutter, betongblander, bits og mer.

Er du usikker på hva du trenger? Da anbefaler vi deg å se over sortimentet på nettsidene til Bosch og Luna Group.

Uteoppdrag

Skulle du ha behov for assistanse eller verktøy der du befinner deg, har vi nå en servicebil som er innredet med fullt verktøy for uteoppdrag. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Rask service fra ProffTools AS

Med en stor kundebase fra proffmarkedet, er våre medarbeiderne klar over behovet for å motta verktøy raskt – enten det gjelder nyinnkjøp eller en reparasjon. Vi har derfor som mål å forhindre enhver stopp i våre kunders arbeidsdag. Ønsker du å bestille verktøy eller vil du ha mer informasjon om hva vi kan tilby? Ring 46 81 65 06 eller send en e-post til post@profftools.no, så assisterer vi deg gjerne.

to top

opp